Reise til Kiev på egen hånd

Reise til Kiev på egen hånd

Kiev er en av Europas vakreste hovedsteder og har en meget interessant historie. Byen utgjorde på 800-tallet det stedet der det såkalte Kievriket ble dannet, et rike som fra slutten av 800-tallet til midten av 1100-tallet strakte seg over dagens Vest-Russland, Hviterussland og Ukraina, med sentrum i Dnjeprdalen og byen Kiev.

Denne vakre byen ligger langs elven Dnjpr, som vikinger brukte som ferdselsåre for å nå Kiev på sin vei til Konstantinopel for 1000 år siden.

Kiev kan skilte med vakre severdigheter og en imponerende arkitektur, samtidig som byen byr på et rikt kulturliv med ballett og opera i verdensklasse. På hverdager er Kiev en pulserende storby, mens byen om nettene og helgene syder av liv. Shoppingtilbudet er bredt og gangveiene er mange, spesielt gjennom noen av Kievs mange parker. For å slappe av kan man slå seg ned på noen av de mange kaféene eller barene. Om nettene åpner de mange spektakulære nattklubbene.

Booking bør gjøres senest 4 uker før avreise. I tilfeller der reise / hotell er utsolgt, vil vi sende deg et alternativ med annen dato / et annet hotell.

Kontakt oss

Adresse:
Østreiser
Kungsholmsgatan 14

SE-112 27 Stockholm

Sweden